donderdag 28 augustus 2008

Sketch Saturday 13 + DT Call




Dit is alweer de 13e challenge van Sketch Saturday en tevens zoeken ze mensen om hun designteam te komen versterken. Het lijkt mij supergaaf om te doen dus ik doe ook een poging om in het team te komen.Van deze sketch moest je 1 kerstkaart en 1 gewone kaart maken.
Het papier wat ik voor de kerstkaart gebruikt hebt is van Scrapworks en van de House Mouse kaart is dat van Kaisercraft.Alles is ingekleurd met prisma colour potloden, en verder zijn er prima's, brads, lint, glanslak en glittersnow gebruikt. Tekststempel is van Hero Arts,de stans is van double do en ik heb gedoodled. Alle randjes weer beinkt.

maandag 25 augustus 2008

House Mouse and Friends first challenge


Er is een nieuwe challenge blog The House Mouse & Friends Challenge Blog en dit is de eerste challenge. Het thema moet "New" zijn. En aangezien ik maar 1 kerststempel heb van HM en ik dit afdrukje een keer had gekregen was dit het meest geschikt om er een nieuwjaarskaartje van te maken. Het papier is van dreamstreet Papers. Verder gebruikte materialen zijn: Nestebilities, Hotfix, lint, prima fllowers, brads, tekst Happy: stans sizzlits, hoekstans: double do, tekst: New Year: E.C.G. stempel, glanslak en glittersnow. En de randjes weer beinkt. :)

dinsdag 12 augustus 2008

Sarah Kay sketch 6



Dit idee om het fietsende meisje zo uit de kaart te laten fietsen heb ik van Jacqueline, dat vondt ik zo leuk dat ik het ook eens wou doen. Hier heb ik budgedpapier en bloemen gebruikt. Verder heb ik 2 libelle hangertjes,lint, prima bloem en brad op de kaart verwerkt. En het ovaal gestanst met de nestabilities.

Challenge 9 van Penny Black Saturday




Challenge 9 van Penny Black Saturday.

Deze keer ontbrak mij de inspiratie een beetje dus het is een eenvoudig kaartje geworden. het papier wat ik gebruikt hebt is van 29th Street Market. De hotfix heb ik ook weer gebruikt, dat geeft toch weer net dat beetje extra op deze kaart. Verder prima's en budgetbloemen en brads gebruikt. Op de ballon heb ik op de donker rode plekken een beetje glanslak gedaan.

maandag 11 augustus 2008

Kaartje + prijs van Beatrix


Look what I just found in the mailbox. :):) A really beuatifull card from Beatrix together with the Magnolia stamp I won on here blog. Thanks, this card is so beautifull with those flowers with glitter on it. You can't see it on the picture, but it's sparkling. Thanks Beatrix for this lovely card and the price.

Friday Sketch 14




Deze mooie sketch is van Friday Sketches en heeft Beatrix gemaakt . Ik vondt dit echt een uitdaging om te doen en erg leuk. Het papier is van Prima Marketing. De bloemetjes komen uit een budgetwinkel. De tekst is een rub-on van Royal Brush Manufacturing. Het lint en fiber heb ik ooit gekocht in een wolwinkel. Ook hier weer bling bling gebruikt. :) En alle randjes weer beinkt. ;) Kan het niet laten hoor! Ook is er gedoodled langs de kantjes.

Cahllenge 6 stamp with Sarah Kay





Dit is de eerste keer dat ik mee doe met Stamp it with Sarah Kay. Deze sketch heeft Betty gemaakt. Ik heb op de kaart lekker veel bling bling gebruikt. :) Het papier is van Making Memories. De strook heb ik geembossed met een mal van de Cuttlebug, en de gestempelde paisley is van Technique Tuesday, de tekststempel is van Aud Design.Verder prima,brad en blaadjes gebruikt. En natuurlijk weer gestanst met de Nestabilities. Alle randjes weer beinkt.

zondag 10 augustus 2008

Blogcandy

Camilla heeft op haar blog een blogcandy weg te geven. Het is alleen vandaag de laatste dag. Dus kijk snel even op haar blog.

woensdag 6 augustus 2008

Yeahhh, zo blij


Yeahhh, ik ben zo blij. :) Ik kreeg zojuist een mailtje van Beatrix dat ze een verrassing had op haar blog voor mij. En wat blijkt??? Ik heb een stempel gewonnen met een sketch die zij voor de vakantie gemaakt had en waar zij een prijs aan verbonden had. Leuk he? Dit is de stempel. Is zij niet lief?? :)
Kan bijna niet wachten om er een leuke kaart mee te maken. Ik heb al iets in mijn gedachten hoe die moet gaan worden. Nu eerst wachten tot die binnen komt.
Thanks Beatrix for winning this lovely stamp. :)

Blog candy Gunhild

Gunhild geeft op haar blog een heel mooi stempel sheet van bloemen kado als blogcandy. Dat doet ze ter ere van een nieuw design team blog. Deze stempels had ik nog niet eerder gezien en is zeker de moeite waard om even op haar blog te kijken.

Friday sketch 13



En het is alweer de 13e sketch van Friday Sketches. Deze keer was Kimmie uit Canada aan de beurt om de sketch te verzorgen. Het papier is ook weer van Prima Marketing. Ook hier heb ik op sommige plekken weer met glossy accent gewerkt. Het bankje heb ik uitgeknipt en ingekleurd met prisma potloden. De gestempelde doodle swirl is ingekleurd met een Stabilo pen.
De swirl links van het meisje is met de cuttlebug gestanst en daar heb ik weer prima bloemen opgedaan met natuurlijk brads als hartje.

Tilda en Co challenge 30



Bij Tilda en Co was de sketch wat makkelijker deze keer. Ik heb mijn kaartje omdat die al druk van kleur en papier is verder rustig gehouden. Het papier is van Prima marketing. Alle randjes zijn weer beinkt en de afbeelding ingekleurd met de prisma's. Op alle hoekjes heb ik bloemen met glitter brads geplaatst. Hier en daar heb ik met glossy lak een accentje gelegt.

Sketch Saturday 10




Dit is de sketch voor de Saturday's challenge nr. 10. Aangezien ik alleen van de penny Black van deze kleine stempels heb, heb ik er maar weer een kerstkaart van gemaakt. :) lol....Was erg leuk om te doen deze kaart. Alleen had ik de pech toen alles klaar was een bloempje wat ik oranje geverfd had voor een andere kaart nog steeds niet droog bleek te zijn en daardoor op deze kaart een paar vlekjes kwamen. Balen! :(
Het papier wat ik hier gebruikt hebt is van Dream Street Papers. Erg leuk papier. :) De teksstempel is van Blond Moments. Alles ingekleurd met de prisma potloden en de randjes weer afgewerkt met inkt. Verder prima's en brads gebruikt.

Blog candy van Katharina

Katharina van Whiff of Joy heeft op haar blog een gave blogcandy geplaatst omdat ze alweer 100.000 hits heeft gehad op haar blog. Wauw!! Zij geeft 4 leuke stempels van Elisabeth Bell weg van de nieuwe serie Guardian Angel Collection. Ik zou zeggen, ga maar eens snel kijken. :)

maandag 4 augustus 2008

The Bugs Challenge 29



Ook met deze challenge was ik te laat met posten. Maar dat mag de pret niet drukken. Deze was ook leuk om te doen. Het thema hier was dat je bugs ( insekten) moest gebruiken op je kaart.

Het papier is van My Minds Eye. De tag heb ik met de cuttlebug geembossed. Verder heb ik lint, prima's en knoopjes gebruikt. De 2 vlinders heb ik extra gestempels en met een 3d foam op de kaart geplakt, net als de poes om wat meer diepte in de kaart te brengen. Het is een lekker zomers kaartje geworden.

Cute Card Thursday

Cute Card Thursday - Thema : In the house



Voor dit kaartje heb ik Dream Street Papers gebruikt. De stempels zijn van magnolia. Op de kerstkrans op de openhaard heb ik kleine hotfixsteentjes aangebracht voor een leuk accentje. Ook naast Thilda zitten 2 kleine hotfixsteentjes. Alles is ingekleurd met prisma color potloden en de randjes zijn weer beinkt. ;)
Verder prima's en een brad en kraaltje gebruikt. De tekst is van Karin Foster en de wimpel kan ik niet meer achterhalen van wie die is.

Sarah Kay challenge 3 + 4



Ik loop een beetje achter met de challenge's, lol... Deze challenges waren van Sarah Kay Weekly Challenge. De ster was de challenge 3 "Too posh to be square". Alles mocht behalve een vierkant kaartje. Ik heb er maar een kerstkaart van gemaakt, je kan niet te vroeg genoeg beginnen toch? :) Het papier is van Basic Grey. De tekststempels is van Aud Design en de embellishment "Joy" had ik nog liggen. Verder heb ik in de hoeken eyelets gedaan en de nestabilitie gebruikt. En alle randjes weer beinkt.
De volgende challenge was een "scallop" sketch. Hier heb ik het mooie papier van Kaisercraft voor gebruikt. En natuurlijk de nestabilitie weer tevoorschijn gehaald. Die doet het altijd zo leuk.:) De tekststempels is van Hero Arts, verder heb ik 2 bloem brads en de hotfix gebruikt, en natuurlijk alle randjes weer beinkt. Op de een of andere manier moet dat altijd bij mij anders heb ik het gevoel dat het niet af is.;) lol...

Sketch Beatrix





















Beatrix heeft op haar weblog een hele leuke sketch geplaatst en die wou ik natuurlijk ook maken. :) Boven is haar sketch en daaronder is mijn kaartje. In het begin wou het niet helemaal zo als ik wou maar het eindresultaat is toch leuk geworden vindt ik zelf.

Ik heb hier het Chatterbox papier gebruikt.Verder heb ik lint, scrappersfloss, kraaltjes en de hotfix gebruikt. Het geembostte gedeelte is met de cuttlebug gedaan en verder heb ik alle randjes met inkt bewerkt en gedoodled. Het tekststempeltje is van Autumn Leaves en de image is van Bella Fella???